“Μπούκαρε” από παράθυρο ξημερώματα κι έκλεψε πορτοφόλι και κινητό

Την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Α.Τ. Ιστιαίας στη Βόρειο Ευβοία, προκάλεσε ειδοποίηση για ληστεία σε σπίτι της γύρω περιοχής, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 45χρονου σεσημασμένου τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες. Ειδικότερα, ο 45χρονος παραβίασε το παράθυρο του σπιτιού του θύματος και αφαίρεσε το  πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. Αστυνομικοί του Αστυνομικού […]

30 Ιουλίου 2019

του/της Newsroom

Την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Α.Τ. Ιστιαίας στη Βόρειο Ευβοία, προκάλεσε ειδοποίηση για ληστεία σε σπίτι της γύρω περιοχής, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 45χρονου σεσημασμένου τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες.

Ειδικότερα, ο 45χρονος παραβίασε το παράθυρο του σπιτιού του θύματος και αφαίρεσε το  πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, για διάπραξη κλοπών και παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024