Ο κύκλος επαφών Καραϊσκου με νικητές και ηττημένους έκλεισε – Τι άφησαν “πίσω”

Αμέσως μετά τη διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών και σε διάστημα περίπου ενός μήνα, ο νέος Δήμαρχος Λαμίας Θύμιος Καραϊσκος πραγματοποίησε ένα πρώτο κύκλο επαφών με τους  ηττημένους διεκδικητές του Δήμου, σε μία προσπάθεια διερεύνησης του κλίματος σύνθεσης και συνεργασίας που μπορεί να εξασφαλίσει για την επικείμενη διαχειριστική περίοδο. Σε πρώτη φάση, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Λαμιέων, […]

23 Ιουλίου 2019

του/της Newsroom

Αμέσως μετά τη διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών και σε διάστημα περίπου ενός μήνα, ο νέος Δήμαρχος Λαμίας Θύμιος Καραϊσκος πραγματοποίησε ένα πρώτο κύκλο επαφών με τους  ηττημένους διεκδικητές του Δήμου, σε μία προσπάθεια διερεύνησης του κλίματος σύνθεσης και συνεργασίας που μπορεί να εξασφαλίσει για την επικείμενη διαχειριστική περίοδο.

Σε πρώτη φάση, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Λαμιέων, Νίκο Σταυρογιάννη, εξασφαλίζοντας μια ενδελεχή ενημέρωση σχετικά με τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Λαμία καθώς και για άλλα θέματα του δήμου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταξύ τους συνάντησης, ο νέος Δήμαρχος Λαμίας δεσμεύτηκε να αφήσει πίσω τις προεκλογικές αψιμαχίες και να συνεχίσει να εργάζεται για το καλό του Δήμου, καθώς, όπως υπογράμμιζε “Είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, να συζητήσουμε, να εργαστούμε για τον Δήμο μας”.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=470624313481705&id=100016024208414

 

Δεύτερο κατά σειρά, ο κ.Καραϊσκος επέλεξε να συναντήσει τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ», Παναγιώτη Στασινό, σπεύδοντας να αναδείξει άμα τη λήξη της συνάντησής τους… τον “πολιτισμένο πολιτικό διάλογο” που είχαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ολόκληρη η ανακοίνωση του Δημάρχου που έκανε λόγο για “ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας” και για “μια πόλη ισάξια των προσδοκιών μας”.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=473470543197082&id=100016024208414

 

Ο κύκλος των πρώτων συναντήσεων με τους έτερους διεκδικητές του Δήμου Λαμίας έκλεισε σήμερα με τις διαδοχικές συναντήσεις που πραγματοποίησε ο νέος Δήμαρχος, με τους κ.κ.Βασίλη Κυριακάκη, Θωμά Στάικο και Γιώργο Δελιχά.

Ο κ.Καραϊσκος διαβεβαίωσε ότι “Ανοίγει ένας νέος κύκλος για τη Λαμία, χωρίς νικητές και ηττημένους. Ένας κύκλος που θα έχει τη σύνθεση και τη συνεργασία στο επίκεντρο” και αυτό που μένει είναι να διαπιστωθεί η “ακριβής οδός” υιοθέτησης του μοντέλου που οραματίζεται ο νέος Δήμαρχος Λαμίας και τους ρόλους που ενδεχομένως προσανατολίζεται να αναθέσει στους επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων ή σε στενούς συνεργάτες αυτών.

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=488660778344725&id=100016024208414

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024