Επανερχόμαστε

Επανερχόμαστε σήμερα σχετικά με υποψηφιότητες περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων που πρόκειται ν’ αναλάβουν θέσεις ευθύνης και μάλιστα σε νευραλγικά σημεία. Το προηγούμενο σχόλιο βρήκε τέτοια ανταπόκριση που αρκετοί αναγνώστες μας πήραν τηλέφωνο για να μιλήσουν και να μας συγχαρούν. Εμείς έχουμε να πούμε και πάλι στους νέους άρχοντες ότι το ρεπορτάζ με το περιβαντολογικό έγκλημα […]

1 Αυγούστου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Επανερχόμαστε σήμερα σχετικά με υποψηφιότητες περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων που πρόκειται ν’ αναλάβουν θέσεις ευθύνης και μάλιστα σε νευραλγικά σημεία. Το προηγούμενο σχόλιο βρήκε τέτοια ανταπόκριση που αρκετοί αναγνώστες μας πήραν τηλέφωνο για να μιλήσουν και να μας συγχαρούν.

Εμείς έχουμε να πούμε και πάλι στους νέους άρχοντες ότι το ρεπορτάζ με το περιβαντολογικό έγκλημα που έχει συντελεστεί στην περιοχή θα το αναδείξουμε σύντομα και τεκμηριωμένα. Με χημικές αναλύσεις εδάφους και υπογείων υδάτων, όπως και της επιβάρυνσης που έχει συντελεστεί στην αγροτική παραγωγή. Έχουν ήδη στο ρεπορτάζ καταγραφεί σε εικόνες και βίντεο όλα όσα συμβαίνουν και αποσιωπούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες περιβάλλοντος.

Ας το έχουν υπόψη τους όλοι αυτοί που εμπλέκονται.

Για τον έτερο θα μιλήσουμε σύντομα. Μην νομίζει ότι τον ξεχάσαμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ