,

Η ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ακυρώνει το Φιλικό Αγώνα με την Λάρισα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι για λόγους δεοντολογίας και ηρεμίας των δύο ομάδων ακυρώνεται το προγραμματισμένο για την Κυριακή 4/8 φιλικό ανάμεσα στην Λαμία και την ΑΕΛ. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήριο μπορούν από τη Δευτέρα να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας να τους επιστραφούν τα χρήματά τους. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου […]

2 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι για λόγους δεοντολογίας και ηρεμίας των δύο ομάδων ακυρώνεται το προγραμματισμένο για την Κυριακή 4/8 φιλικό ανάμεσα στην Λαμία και την ΑΕΛ. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήριο μπορούν από τη Δευτέρα να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας να τους επιστραφούν τα χρήματά τους.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι σε διαρκή συνεννόηση με το νομικό του τμήμα αλλά και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ, τα συμφέροντα των οποίων πλήττονται από την απόφαση της ΕΡΤ,   για μονομερή μείωση των τηλεοπτικών συμβολαίων. Συγχρόνως ο κ. Παπαϊωάννου φανερά ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια επανέλαβε ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν ζει από το ποδόσφαιρο.

https://www.facebook.com/lamia1964.gr/posts/1531730430285478

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024