ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανήλικοι ρήμαζαν γεωργικά εξαρτήματα στην Ιστιαία

Δύο ανήλικοι δράστες στην ηλικία των 14 χρόνων, εκτελούσαν εντολές 22χρονου για κλοπές γεωργικών εξαρτημάτων, τροχούς, ποτιστικές μηχανές, μεταλλικούς σωλήνες αλλά και κλιματιστικά μηχανήματα σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας. Η ομάδα δρούσε καθόλη τη διάρκεια του μήνα Ιούλη, διαπράττοντας τουλάχιστον 4 κλοπές, πριν πέσουν στα χέρια των αστυνομικών του ΑΤ Ιστιαίας. Όπως προέκυψε, σε όλες […]

5 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Δύο ανήλικοι δράστες στην ηλικία των 14 χρόνων, εκτελούσαν εντολές 22χρονου για κλοπές γεωργικών εξαρτημάτων, τροχούς, ποτιστικές μηχανές, μεταλλικούς σωλήνες αλλά και κλιματιστικά μηχανήματα σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας.

Η ομάδα δρούσε καθόλη τη διάρκεια του μήνα Ιούλη, διαπράττοντας τουλάχιστον 4 κλοπές, πριν πέσουν στα χέρια των αστυνομικών του ΑΤ Ιστιαίας.

Όπως προέκυψε, σε όλες τις κλοπές ενέχονται ο 22χρονος και ο ένας 14χρονος, ενώ ο δεύτερος 14χρονος ενέχεται σε μία κλοπή. Επίσης κατηγορούνται τέσσερις ακόμη, οι γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκαν τα κλεμμένα και επιστράφηκαν στους κατόχους τους, ενώ, κατασχέθηκε και το όχημα με το οποίο έπρατταν τις κλοπές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024