Έδωσαν Όρκο “όλοι μαζί… χωρίς διαχωρισμούς” στην Αλίαρτο (φωτό & video)

Μέσα από μία σεμνή αλλά πλήθους μηνυμάτων τελετή ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης ανανέωσε για τρίτη συνεχόμενη θητεία την παραμονή του στο “τιμόνι” του Δήμου, λαμβάνοντας πολλές ευχές αλλά και το προσωπικό δώρο του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιου, που “εγκαινίασε” την παρουσία του στη Βοιωτική γη ως ως αρχιερατικός επίτροπος και τομεάρχης περιοχής Αλιάρτου πριν […]

28 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Μέσα από μία σεμνή αλλά πλήθους μηνυμάτων τελετή ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης ανανέωσε για τρίτη συνεχόμενη θητεία την παραμονή του στο “τιμόνι” του Δήμου, λαμβάνοντας πολλές ευχές αλλά και το προσωπικό δώρο του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιου, που “εγκαινίασε” την παρουσία του στη Βοιωτική γη ως ως αρχιερατικός επίτροπος και τομεάρχης περιοχής Αλιάρτου πριν 35 χρόνια.

 

Από την αρχή της δημόσιας τοποθέτησής του, ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων έδωσε το στίγμα της διακυβέρνησης που, όπως είναι φυσικό, θα είναι “σφυρηλατημένη” από το πλήθος εμπειριών που έχει κομίσει στην κορυφή της ηγεσίας του Δήμου.

 

Προσήλθαμε στη λαϊκή κρίση” παραδέχτηκε ο κ.Ντασιώτης “έχοντας δοκιμαστεί για αρκετά χρόνια, σε μία δύσκολη περίοδο για την αυτοδιοίκηση. Οι δημότες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό μας και λαμβάνουμε την εντολή για μία νέα δημοτική θητεία με ήθος, εντιμότητα, διαφάνεια, ταπεινότητα, χρηστή διαχείριση και αξιοκρατία.”

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

“Τα δημοτικά και τοπικά συμβούλια οφείλουν να υπηρετούν τους δημότες στοχεύοντας στο συλλογικό καλό πέρα από προσωπικά ή οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα…” ανέφερε ρητορικά ο Δήμαρχος, στέλνοντας ωστόσο, εξίσου εύληπτανμηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, “Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να τιμήσω την καθαρή εντολή και να μην ανεχτώ κρούσματα και συμπεριφορές που αποκλίνουν από τις παραπάνω αρχές που με προσήλωση υπηρέτησα και υπηρετώ. Πορευόμαστε όλοι μαζί σοφότεροι από το παρελθόν μας από το οποίο αντλούμε χρήσιμα συμπεράσματα. 

Οι εκλογές αποτελούν παρελθόν ο τόπος μας χρειάζεται όλους! Με σεβασμό στην αντίθετη άποψη και στην καλοπροαίρετη κριτική, μπορούμε να συνθέσουμε και να πορευτούμε όλοι μαζί, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς περιχαρακώσεις, χωρίς μηδενισμούς και προσωπικές στρατηγικές.

 

Ανάμεσα στους πολύ καλούς φίλους που κατάφερε να δημιουργήσει ο Γιώργος Ντασιώτης στα χρόνια της θητείας του στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων, ήταν η πρώην Δήμαρχος Λεβαδέων και νυν Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Βουλευτής της ΝΔ Κουτσούμπας Ανδρέας, ο Βουλευτής Βοιωτίας με το ΚΙΝΑΛ Μουλκιώτης Γιώργος, οι Δήμαρχοι Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, Θήβας Σπύρος Νικολάου και ο νεοεκλεγείς Γιώργος Αναστασίου, Λιβαδειάς Γιάννης Ταγκαλέγκας, Ορχομενού Βούλα Καράλη, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, πλήθος περιφερειακών συμβούλων και δημοτικών από όλους τους Δήμους της Βοιωτίας, αλλά και εκπρόσωποι εκπρόσωποι συλλογικοτήτων της περιοχής.

Παρόντες και οι πρώην Δήμαρχοι Αλιάρτου Θεσπιέων  Νίκος Παλμές και Γιώργος Μπόγρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024