,

Ο Δημήτρης Φαράντος ανέλαβε υπεύθυνος scouting στην Λαμία.

Για πολλά χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής, αλλά και προπονητής των Βοιωτών ανήκει στο τιμ της Λαμίας, καθώς ανέλαβε υπεύθυνος scouting της ομάδας. ”Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Φαράντο, ως υπεύθυνο scouting. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.” Από το 2000 […]

22 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Για πολλά χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής, αλλά και προπονητής των Βοιωτών ανήκει στο τιμ της Λαμίας, καθώς ανέλαβε υπεύθυνος scouting της ομάδας.

”Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Φαράντο, ως υπεύθυνο scouting. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.”

Από το 2000 και μετά ο 52χρονος σήμερα Δημήτρης Φαράντος έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τον Λεβαδειακό σε διάφορα πόστα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που επί σχεδόν 20 χρόνια προσέφερε σε όλες τις θέσεις στους Βοιωτούς.

Ξεκίνησε το 2000 ως γυμναστής για να φτάσει να γίνει το… Νο2 στην ομάδα και ένας πολύ στενός συνεργάτης του Γιάννη Κομπότη! Στο πρώτο του διάστημα ως γυμναστής κλήθηκε να διαδεχθεί τον προπονητή που έφυγε από την ομάδα και έτσι μπήκε το… νερό στο αυλάκι.

Στον σύλλογο της Λιβαδειάς είχε διατελέσει ακόμα και 2,5 χρόνια ως προπονητής!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024