ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2019 με Αντώνη Ρέμο στο Μοσχοπόδι

Ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων και η Δημοτική Αρχή διοργανώνουν για 41η χρονιά τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ,  άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη της Θήβας, γενέτειρα του λυρικού ποιητή Πίνδαρου. Καλλιτεχνικά σύνολα απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και πλήθος τοπικών πολιτιστικών συλλόγων συνθέτουν ένα ελκυστικότατο πρόγραμμα εκδηλώσεων πολιτισμού για την ψυχαγωγία δημοτών και επισκεπτών, με […]

26 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων και η Δημοτική Αρχή διοργανώνουν για 41η χρονιά τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ,  άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη της Θήβας, γενέτειρα του λυρικού ποιητή Πίνδαρου.

Καλλιτεχνικά σύνολα απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και πλήθος τοπικών πολιτιστικών συλλόγων συνθέτουν ένα ελκυστικότατο πρόγραμμα εκδηλώσεων πολιτισμού για την ψυχαγωγία δημοτών και επισκεπτών, με ποικίλες θεατρικές, μουσικοχορευτικές και παραδοσιακές βραδιές.

Επόμενος, επώνυμος καλεσμένος του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος για μία και μοναδική συναυλία στην πόλη της Θήβας… στο ανοιχτό θέατρο Μοσχοποδίου.

 

 

 

“ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2019” ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024