Σαρωτική η “επέλαση” Πνευματικού για τα προβλήματα της Εύβοιας

Αμέσως μετά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και πάντα πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, να ανταποκριθεί με συνέπεια και ευθύνη στα προβλήματα της Εύβοιας, ο νεοεκλεγείς Βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός, πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες σειρά επισκέψεων σε νευραλγικής σημασίας Υπουργεία, για την ανάπτυξη του νησιού.   Με την έλευση του Αυγούστου, πρώτος “σταθμός” […]

5 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Αμέσως μετά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και πάντα πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, να ανταποκριθεί με συνέπεια και ευθύνη στα προβλήματα της Εύβοιας, ο νεοεκλεγείς Βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός, πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες σειρά επισκέψεων σε νευραλγικής σημασίας Υπουργεία, για την ανάπτυξη του νησιού.

 

Με την έλευση του Αυγούστου, πρώτος “σταθμός” για τον πολλά υποσχόμενο πολιτικό άνδρα ήταν το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου ο κ.Πνευματικός έθεσε στον νέο υπουργό, Γιάννη Πλακιωτάκη όλα τα θέματα που αφορούν στις λιμενικές εγκαταστάσεις της Εύβοιας. Ο Βουλευτής μετέφερε επίσης, το αίτημα ενίσχυσης των λιμενικών σταθμών του Νομού με προσωπικό και αντίστοιχο υλικό, και ζήτησε σαφείς δεσμεύσεις για τα 5 υδατοδρόμια που θα δημιουργηθούν στην Εύβοια.

https://www.facebook.com/SpirosPnevmatikos/posts/393736698159219

 

Την ίδια μέρα ο νεοεκλεγείς Βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση και αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, του έθεσε τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Εύβοιας. Ιδίως την ανάγκη ελάφρυνσης των ασφαλιστικών εισφορών, την επιτάχυνση στην έκδοση των συντάξεων και, φυσικά, το οξυμένο πρόβλημα της ανεργίας, που αντιμετωπίζουν κυρίως οι νέοι του Νομού.

https://www.facebook.com/SpirosPnevmatikos/posts/394025418130347

 

Ενώ την επομένη, στις 2 Αυγούστου 2019, ο Σπύρος Πνευματικός αναζήτησε απαντήσεις στα καυτά αιτήματα εκπαιδευτικών και μαθητιώσας νεολαίας της Εύβοιας, που δεν είναι άλλα από την κάλυψη πραγματικών κενών καθηγητών όλων των ειδικοτήτων σε σχολεία του Νομού, ώστε να αρχίσει απρόσκοπτα η νέα σχολική χρονιά.

Ο Βουλευτής συνοδευόμενος από το διευθυντή του γραφείου του, Ναύαρχο Νίκο Φατούση, συναντήθηκε με τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αναστασία Γκίκα, θέτοντας μια σειρά άλλων θεμάτων, όπως:

  • Την ίδρυση ΕΠΑΛ – Ναυτικού Λυκείου (ειδικοτήτων Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού και Μηχανικών) στο δήμο Ερετρίας και
  • Την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων υποδομής και στελέχωσης του πρώην ΤΕΙ Ψαχνών και νυν πανεπιστημιακού ιδρύματος


Αμέσως μετά την εκλογή του με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Εύβοιας και ιδιαιτέρως μετά την ανάγνωση των προγραμματικών Δηλώσεων του νέου Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από Βουλής, ο Σπύρος Πνευματικός συνεχίζει να επαναλαμβάνει την σαφή προεκλογική του δέσμευση… να προσπαθεί δηλαδή, με κάθε τρόπο, να δημιουργεί τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον για την Εύβοια.

https://www.facebook.com/SpirosPnevmatikos/posts/387076498825239

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024