,

Χαλκίδα: Ξεκίνησε να πυροβολεί στον αέρα μέσα στο βράδυ

Συνελήφθη, χθες 26 Αυγούστου το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας 40χρονος καθώς ξεκίνησε να πυροβολεί στον αέρα άσκοπα . Συγκεκριμένα ο 40χρονος ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους ξεκίνησε να πυροβολεί στην αυλή του άσκοπα στον αέρα 23 συνεχόμενες φορές με αποτέλεσμα να ανησυχήσει τους […]

27 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Συνελήφθη, χθες 26 Αυγούστου το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας 40χρονος καθώς ξεκίνησε να πυροβολεί στον αέρα άσκοπα .

Συγκεκριμένα ο 40χρονος ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους ξεκίνησε να πυροβολεί στην αυλή του άσκοπα στον αέρα 23 συνεχόμενες φορές με αποτέλεσμα να ανησυχήσει τους γείτονες του οι οποίοι έσπευσαν να καλέσουν έντρομοι την Άμεση Δράση η οποία αφού κατάσχεσε το κυνηγητικό του όπλο το οποίο το είχε νόμιμα στην κατοχή του,όπως επίσης και τους 23 κάλυκες τον οδήγησαν στο τμήμα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024