Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στην Εμποροπανήγυρη του Δήμου Λαμιέων

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την συμμετοχή στην Εμποροπανήγυρη του Δήμου Λαμιέων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019. Από την Επιτροπή Εμποροπανήγυρης του Δήμου Λαμιέων ανακοινώνεται ότι η Εμποροπανήγυρη 2019 θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου, στην οδό Φιλίας και στο τμήμα που περιλαμβάνεται μεταξύ των […]

1 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την συμμετοχή στην Εμποροπανήγυρη του Δήμου Λαμιέων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019.

Από την Επιτροπή Εμποροπανήγυρης του Δήμου Λαμιέων ανακοινώνεται ότι η Εμποροπανήγυρη 2019 θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου, στην οδό Φιλίας και στο τμήμα που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Αγράφων και Ταϋγέτου, δίπλα από το χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

 

Μετά το πέρας της υποβολής αιτήσεων καταρτίζεται κατάλογος συμμετεχόντων ο οποίος θα αναρτηθεί στο Δημαρχείο. Μετά την ανάρτηση του καταλόγου συμμετεχόντων, οι αναφερόμενοι σ’ αυτόν πρέπει να καταβάλλουν  ολόκληρο το ποσό των τελών που αναλογούν στον αριθμό των θέσεων που επιθυμούν το αργότερο έως το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ  Προκήρυξη – Αίτηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

15 Απριλίου 2024