Αγριογούρουνο εμβόλισε αυτοκίνητο στην Γραμμένη

Ο οδηγός του οχήματος δεν πρόλαβε να αντιδράσει με το που πετάχθηκε το βαρύ ζώο στο οδόστρωμα Σταματημό δεν έχουν τα τροχαία ατυχήματα λόγω αγριογούρουνων στην περιοχή της Φθιώτιδας. Ένα ακόμη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμo Καστρίου –Γραμμένης στην Δυτική Φθιώτιδα. Ο οδηγός του οχήματος δεν πρόλαβε να αντιδράσει με […]

28 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο οδηγός του οχήματος δεν πρόλαβε να αντιδράσει με το που πετάχθηκε το βαρύ ζώο στο οδόστρωμα

Σταματημό δεν έχουν τα τροχαία ατυχήματα λόγω αγριογούρουνων στην περιοχή της Φθιώτιδας. Ένα ακόμη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμo Καστρίου –Γραμμένης στην Δυτική Φθιώτιδα.

Ο οδηγός του οχήματος δεν πρόλαβε να αντιδράσει με το που πετάχτηκε το βαρύ ζώο στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο μπροστινό μέρος. Ευτυχώς πέρα από τις υλικές ζημιές του οχήματος δεν υπήρξε κάτι χειρότερο όσον αφορά τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα δε με τους περαστικούς κυνηγούς, από το σημείο, σημείωναν πως είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν δει.

Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος, καλό θα ήταν οι οδηγοί να προσέχουν τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα μιας και ο πληθυσμός των ζώων έχει αυξηθεί ραγδαία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024