Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Στερεάς ο Ηλίας Κυρμανίδης (video)

Καθήκοντα Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Στερεάς αναλαμβάνει με απόφαση του Φάνη Σπανού ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ηλίας Κυρμανίδης.   Άμεση ήταν η αντίδραση του κΚυρμανίδη, που θέλησε να εκφράσει δημοσίως τη συγκίνηση αλλά και το αίσθημα καθήκοντος που τον επιφορτίζει η επιλογή του Περιφερειάρχη: “Φάνη η εμπιστοσύνη σου δεν με τιμά απλά. “Σφιχταγκαλιάζεται” με την κοινή αγάπη μας […]

18 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Καθήκοντα Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Στερεάς αναλαμβάνει με απόφαση του Φάνη Σπανού ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ηλίας Κυρμανίδης.

 

Άμεση ήταν η αντίδραση του κΚυρμανίδη, που θέλησε να εκφράσει δημοσίως τη συγκίνηση αλλά και το αίσθημα καθήκοντος που τον επιφορτίζει η επιλογή του Περιφερειάρχη: “Φάνη η εμπιστοσύνη σου δεν με τιμά απλά. “Σφιχταγκαλιάζεται” με την κοινή αγάπη μας για τον τόπο μας και γίνεται “Αγάπη χρέους” απέναντι στη Στερεά, απέναντι στις σύγχρονες αλλά και στις επόμενες γενιές των συμπολιτών μας!!
Πιστεύω ακράδαντα ότι στο τέλος κάθε μέρας, με ταπεινότητα και με πολλή δουλειά θα αποπληρώνουμε το παραπάνω χρέος!!” αναφέρει χαρακτηριστικά

https://www.facebook.com/iliasgkirmanidis/videos/pcb.1362971740535031/1362960703869468/?type=3&theater

Από την προσωπική του σελίδα στα social media μάλιστα, ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς, δίνει περισσότερες πληροφορίες για τον ακριβή χρόνο της απόφασης αλλά και ανακοίνωσης αυτής στον κ.Κυρμανίδη… μη παραλείποντας βεβαίως να εκφράσει και τις ευχές του για την αποτελεσματικότερη δυνατή περαίωση των αυξημένων του καθηκόντων.

 

https://www.facebook.com/fanis.spanos/posts/10159634536444852

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024