Επί τάπητος τέθηκε η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς της Λαμίας

Συνάντηση είχαν ο Δήμαρχος Λαμίας Ευθύμιος Καραΐσκος με τον τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Γιάννη Βλαχογιάννη για την εύρυθμη λειτουργία και τόνωση της αγοράς της Λαμίας. Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν επίσης μέλη η Αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων κα. Ποντίκα και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Απασχόλησης, […]

12 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Συνάντηση είχαν ο Δήμαρχος Λαμίας Ευθύμιος Καραΐσκος με τον τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Γιάννη Βλαχογιάννη για την εύρυθμη λειτουργία και τόνωση της αγοράς της Λαμίας.

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν επίσης μέλη η Αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων κα. Ποντίκα και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Απασχόλησης, Εμπορίου και  Επιχειρηματικότητας Φώσκολος Παναγιώτης.Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η δημιουργία καινούριων πολιτιστικών δρώμενων που θα έχουν αυτοσκοπό την μορφή ενός θεσμού.

Προκειμένου να μπορέσει να υλοποιηθεί αυτό το όραμα της νέας Δημοτικής Αρχής αλλά και του Εμπορικού Συλλόγου συστάθηκε μια νέα επιτροπή που θα συμμετέχουν άτομα του Εμπορικού Συλλόγου, η Αντιδήμαρχος κα. Ποντίκα και ο Αντιδήμαρχος κ Φώσκολος, άτομα του Συλλόγου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Φθιώτιδος, όπως και αιρετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Η Επιτροπή αυτή θα συνεδριάζει τακτικά προκειμένου να οριοθετούν πολιτιστικά δρώμενα τα οποία στη συνέχεια θα περνάνε από Δημοτικό Συμβούλιο εφόσον κοστολογηθούν οικονομικά

Το επόμενο μείζονος σημασίας θέμα το οποίο συζητήθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνάντησης είναι τα δρώμενα τα οποία θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως και ο καθορισμός της ημερομηνίας που θα πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα αφού ο Εμπορικός Σύλλογος προτείνει να γίνει και φέτος μια μεγάλη γιορτή όπως την περσινή με την διαφορά ότι ο Εμπορικός Σύλλογος προτείνει μεγαλύτερη διασπορά των δρώμενων στις κεντρικές πλατείες και τους πεζόδρομους της πόλης συνδυασμένη με ένα “Blues Festival”

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024