Γεννηματά από ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε ανάπτυξη μόνο για λίγους

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματα κατά τη διάρκεια επίσκεψή της στην 84η ΔΕΘ, το απόγευμα της Κυριακής κατηγορώντας τον ότι η δική του ανάπτυξη είναι μόνο για λίγους. «Η ΔΕΘ δίνει το στίγμα της  δημιουργικής Ελλάδας που παράγει και καινοτομεί, της ΔΕΘ της εξωστρεφούς Ελλάδας. Όμως ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη […]

9 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματα κατά τη διάρκεια επίσκεψή της στην 84η ΔΕΘ, το απόγευμα της Κυριακής κατηγορώντας τον ότι η δική του ανάπτυξη είναι μόνο για λίγους.

«Η ΔΕΘ δίνει το στίγμα της  δημιουργικής Ελλάδας που παράγει και καινοτομεί, της ΔΕΘ της εξωστρεφούς Ελλάδας. Όμως ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη νωρίτερα ότι η δική του ανάπτυξη είναι μόνο για λίγους και φάνηκε όπως είπε από την αρνητική του στάση για τις κλαδικές συμβάσεις των εργαζομένων και για την άρνησή του να διαπραγματευτεί για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη. Την άφησε στα χέρια της κ. Λαγκάρντ. Φαίνεται ότι θεωρεί ότι η Ελλάδα πρέπει να επαιτεί και όχι να διεκδικεί αυτό που είναι σωστό για να διαμορφώσει το μέλλον που τις αξίζει».

Συνοδευόμενη από βουλευτές του ΚΙΝΑΛ μεταξύ των οποίων ο Χάρης Καστανίδη, ο Γιώργος Καμίνης, ο Γιώργος Αρβανιτίδης, ο Γιώργος Φραγγίδης, ο Απόστολος Πάνας, τον εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη, στελέχη και μέλη του κόμματος.συναντήθηκε με την διοίκηση τη ΔΕΘ-HELEXPO. 

Το πρωί της Δευτέρας στις 11.00, θα επισκεφθεί την περιοχή λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, του δήμου Δέλτα, στις 12.00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, και στις 20.00 θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” της ΔΕΘ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024