Κινέζικο FUND επενδύει σε πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα

Οι γνωστοί Οικονομολόγοι – Φοροτεχνικοί Αλέξανδρος Καρυάτογλου και Ιωάννης Κοτρογιάννης, αθόρυβα και ενεργώντας με διεθνή επαγγελματισμό, εκπροσωπώντας  κινέζικο FUND  σε Ελλάδα και Κύπρο, έχουν επενδύσει για λογαριασμό του εντός του 2019, πλέον των 10 εκ. ευρώ, σε πολυτελείς κατοικίες με μέσο κόστος ανά ακίνητο τις 700 χιλ. ευρώ, στα νότια προάστια της Αττικής. Σήμερα το […]

13 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Οι γνωστοί Οικονομολόγοι – Φοροτεχνικοί Αλέξανδρος Καρυάτογλου και Ιωάννης Κοτρογιάννης, αθόρυβα και ενεργώντας με διεθνή επαγγελματισμό, εκπροσωπώντας  κινέζικο FUND  σε Ελλάδα και Κύπρο, έχουν επενδύσει για λογαριασμό του εντός του 2019, πλέον των 10 εκ. ευρώ, σε πολυτελείς κατοικίες με μέσο κόστος ανά ακίνητο τις 700 χιλ. ευρώ, στα νότια προάστια της Αττικής. Σήμερα το απόγευμα ολοκληρώνεται μια νέα αγορά ακινήτου στο Παλαιό Φάληρο, συνολικού προϋπολογισμού 500 χιλ. ευρώ.

Οι επενδύσεις θα εντατικοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα μετά το road show για VIP πελάτες που πρόκειται να γίνει στο Πεκίνο στα τέλη του 2019 που στηρίζεται από μεγάλη διεθνή Βρετανική Τράπεζα, όπου και πρόκειται να συμμετάσχουν.

Στόχος των κ.κ Α. Καρυάτογλου και Ι. Κοτρογιάννη είναι οι επενδύσεις του FUND που εκπροσωπούν, να επεκταθούν σε χειμερινές και παραθεριστικές κατοικίες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εφόσον δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και με σκοπό να στηρίξουν την τοπική οικονομία.

Εκτιμάται ότι οι συνολικές επενδύσεις σε ακίνητα, με ορίζοντα 3ετίας, θα αγγίξουν  συνολικά τα 100 εκ. ευρώ.

Οι πρόσφατες  εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ αποτελούν ψήφο εμπιστοσύνης για επενδύσεις σε ακίνητα στη χώρα μας και με τις ενέργειες τους οι κ.κ Α. Καρυάτογλου και Ι. Κοτρογιάννης, συμβάλλουν από την θέση τους προς αυτή την κατεύθυνση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2024