Κίτρινα ποδήλατα – Διονύσης Τσακνής -θέατρο Κρύας- για καλό σκοπό !! “Απλώς άπαιχτο”

Το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας απολύτως ανανεωμένο, στο απόγειο του πειραματισμού του, με ήχους, ρυθμούς και ενέργεια, ταξιδεύει το νέο του «Electro project» ανά την Ελλάδα και υπόσχεται την πιο δυναμική κι εξωστρεφή περιοδεία της 19χρονης πορείας του. Ξεχωριστός σταθμός της summer electro-περιοδείας, η Λιβαδειά και το ανοιχτό Θέατρο Κρύας, όπου το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, […]

10 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας απολύτως ανανεωμένο, στο απόγειο του πειραματισμού του, με ήχους, ρυθμούς και ενέργεια, ταξιδεύει το νέο του «Electro project» ανά την Ελλάδα και υπόσχεται την πιο δυναμική κι εξωστρεφή περιοδεία της 19χρονης πορείας του.

Ξεχωριστός σταθμός της summer electro-περιοδείας, η Λιβαδειά και το ανοιχτό Θέατρο Κρύας, όπου το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, τα Κίτρινα Ποδήλατα θα συναντήσουν τον αγαπημένο φίλο τους κι έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, Διονύση Τσακνή.

Από κοινού, τα Κίτρινα Ποδήλατα και ο Διονύσης Τσακνής, υπόσχονται μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή συναυλιακή βραδιά με τραγούδια και μηνύματα που ευελπιστούν να αναδείξουν τις πιο κρυφές εσωτερικές δυνάμεις μας.

Στην υπέροχη αυτή βραδιά, τις πρώτες νότες θα τις δώσει ο Νικόλας (Razastarr).

Συμμετέχει ο Δημήτρης Λεβέντης, ενώ την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση παρείχε ο σύλλογος «Μινύες».Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Ανοικτό Θέατρο Κρύας, ώρα 20:30

Εισιτήριο: 7€ προπώληση, 9€ στην είσοδο

 

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον εξοπλισμό του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λιβαδειάς

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

15 Απριλίου 2024