Ο Δήμος Στυλίδας προειδοποίησε για επιχείρηση “σκούπα” των μόνιμων σταθμευμένων οχημάτων

Ο Δήμος Στυλίδας προχώρησε σε ανακοίνωση με με την οποία προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν αφήσει παλαιά και μονίμως σταθμευμένα οχήματα σε δημόσιους χώρους. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: Στο πλαίσιο της καθαριότητας και ευπρεπισμού των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Στυλίδας (δημοτικά οικόπεδα,πλατείες,δημοτικοί δρόμοι) παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν αφήσει παλαιά και μονίμως σταθμευμένα […]

4 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Ο Δήμος Στυλίδας προχώρησε σε ανακοίνωση με με την οποία προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν αφήσει παλαιά και μονίμως σταθμευμένα οχήματα σε δημόσιους χώρους.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Στο πλαίσιο της καθαριότητας και ευπρεπισμού των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Στυλίδας (δημοτικά οικόπεδα,πλατείες,δημοτικοί δρόμοι) παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν αφήσει παλαιά και μονίμως σταθμευμένα οχήματα στους προαναφερόμενους χώρους να προβούν εως τις 15 Οκτώβρη 2019 στην απομάκρυνση και τη φύλαξη τους σε ιδιόκτητους χώρους.

Πέραν της προθεσμίας αυτής ο Δήμος Στυλίδας θα προβεί στην απομάκρυνση τους με τη διαδικασία της περισυλλογής των εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024