Ο Σπύρος Πνευματικός στον αγιασμό της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Βασιλικό

Στον χθεσινό αγιασμό της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Βασιλικό Εύβοιας παρευρέθηκε ο βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας και Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Σπύρος Πνευματικός. Ο κ. Πνευματικός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές και καθηγητές και να τους ευχηθεί μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στην προσπάθειά […]

24 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στον χθεσινό αγιασμό της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Βασιλικό Εύβοιας παρευρέθηκε ο βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας και Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Σπύρος Πνευματικός.

Ο κ. Πνευματικός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές και καθηγητές και να τους ευχηθεί μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στην προσπάθειά τους.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Διευθυντή της ΕΠΑΣ κ. Γιάννη Λιάσκο, με τον οποίο συζήτησαν για τα κτιριακά θέματα της Σχολής αλλά και την ενίσχυσή της με καθηγητές και με σύγχρονα πρακτικά μέσα για τους σπουδαστές.

Ο κ. Πνευματικός διαβεβαίωσε τον κ. Λιάσκο ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση της Σχολής Μαθητείας και της παρεχόμενης εκπαίδευσης, προς όφελος όλων των σπουδαστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024