Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι Χαλκίδας

Με απόφασή της, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Ελένη Βάκα, όρισε τους αντιδημάρχους του Δήμου Χαλκιδέων, με θητεία από 2-9-2019 έως και 1-9-2020  και συγκεκριμένα: Τον Ελεύθεριο Λειβαδίτη αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αυλίδας, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες και τον εξουσιοδοτεί να υπογράφει τα κάτωθι: Τον Χαράλαμπο Κώσταρο, αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νέας Αρτάκης, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες […]

2 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με απόφασή της, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Ελένη Βάκα, όρισε τους αντιδημάρχους του Δήμου Χαλκιδέων, με θητεία από 2-9-2019 έως και 1-9-2020  και συγκεκριμένα:

  1. Τον Ελεύθεριο Λειβαδίτη αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αυλίδας, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες και τον εξουσιοδοτεί να υπογράφει τα κάτωθι:
  2. Τον Χαράλαμπο Κώσταρο, αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νέας Αρτάκης, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :
  3. Τον Κωνσταντίνο Καρβούνη αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ανθηδόνας, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες.
  4. Τον Δημήτριο Σέρρα, αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :
  5. Tον Βασίλειο Γουρνή  αρμόδιο  Αντιδήμαρχο σε θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Έργων Αυτεπιστασίας, Πολιτικής Προστασίας και Πολεοδομίας
  6. Τον Ιωάννη Νέζη  αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Τουρισμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Επίσης ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης.
  7. Τον Νικόλαο-Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Διοίκησης, Οικονομικών και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.). Επιπλέον ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης .
  8. Την Αναστασία Ψυχογυιού-Μακαρώνα αρμόδια Αντιδήμαρχο για θέματα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος, Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου

Επίσης αναπληρώνει τη Δήμαρχο κα. Ελένη Βάκα απουσιάζουσα ή κωλυόμενη.

  1. Την Αικατερίνη Μεγάλου αρμόδια Αντιδήμαρχο για θέματα Υγείας και Πρόνοιας και Δημόσιας Υγιεινής.

Τέλος σημειώνεται ότι η τέλεση των πολιτικών γάμων στη Δημοτική Ενότητα Χαλκίδας θα γίνονται από τη δημοτική σύμβουλο και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024