Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με τη Διοίκηση και το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΧ

Συνάντηση με τους Διευθυντές της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας, αλλά και το Σωματείο Εργαζομένων είχε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Στόχος της πρώτης αυτής συνάντησης ήταν να τεθούν οι βάσεις και ο αρχικός σχεδιασμός  που απαιτείται, για την επίλυση των ζητημάτων της Δημοτικής Επιχείρησης και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Η […]

12 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνάντηση με τους Διευθυντές της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας, αλλά και το Σωματείο Εργαζομένων είχε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Στόχος της πρώτης αυτής συνάντησης ήταν να τεθούν οι βάσεις και ο αρχικός σχεδιασμός  που απαιτείται, για την επίλυση των ζητημάτων της Δημοτικής Επιχείρησης και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η Δήμαρχος κ. Βάκα τόνισε για μια ακόμη φορά πως θα σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων, στηρίζοντας όλα τα δίκαια αιτήματά τους, δηλώνοντας και τη βούλησή της για την άμεση υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα, τα οποία δυσχεραίνουν όχι μόνο τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, αλλά κυρίως την εξυπηρέτηση των δημοτών από αυτήν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024