Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από το Δήμο Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων προχωράει στην απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων που βρίσκονται στην πόλη μας.Επισημαίνονται τα αυτοκίνητα που βρίσκονται σε ακινησία στους δρόμους της πόλης  με ένα αυτοκόλλητο που τοποθετείτε στο αυτοκίνητο και έτσι ιδιοποιείται ο κάτοχος για την απομάκρυνση του. Έχει διορία 60 ημερών να για να μεταφέρει το όχημά του,αν όχι ο Δήμος Λιβαδειάς […]

14 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Ο Δήμος Λεβαδέων προχωράει στην απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων που βρίσκονται στην πόλη μας.Επισημαίνονται τα αυτοκίνητα που βρίσκονται σε ακινησία στους δρόμους της πόλης  με ένα αυτοκόλλητο που τοποθετείτε στο αυτοκίνητο και έτσι ιδιοποιείται ο κάτοχος για την απομάκρυνση του. Έχει διορία 60 ημερών να για να μεταφέρει το όχημά του,αν όχι ο Δήμος Λιβαδειάς θα το πάρει από το σημείο που βρίσκεται παρατημένο.

Παρακαλούνται οι δημότες, οι οποίοι επιθυμούν να αποσύρουν δικό τους όχημα μέσω της διαδικασίας της ανακύκλωσης ή να υποδείξουν σημεία εγκαταλελειμμένων οχημάτων να επικοινωνούν με την Δ/νση Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου στο τηλ.: 22613-50872.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024