Ευαισθησία και “ευαισθησία” Νο2

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάληψη της προεδρίας του Πολεμικού Μουσείου από τον πρ. υφυπουργό και βουλευτή Αναστάσιο Λιάσκο. Ίσως γιατί κάποιοι φοβούνται μην κι επανακάμψει στην πολιτική σκηνή της Εύβοιας, μήπως από αισθήματα “αγάπης” που έχουν προς το πρόσωπό του; Δεν ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σύμφωνα με “επιταγή” της ΕΕ κάθε δημόσια θέση […]

28 Οκτωβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάληψη της προεδρίας του Πολεμικού Μουσείου από τον πρ. υφυπουργό και βουλευτή Αναστάσιο Λιάσκο. Ίσως γιατί κάποιοι φοβούνται μην κι επανακάμψει στην πολιτική σκηνή της Εύβοιας, μήπως από αισθήματα “αγάπης” που έχουν προς το πρόσωπό του; Δεν ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σύμφωνα με “επιταγή” της ΕΕ κάθε δημόσια θέση υποχρεούται η κυβέρνηση να την πληρώνει με στελέχη που έχουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά διπλώματα. Κάτι που εκτός από την πολύχρονη ενασχόληση του κ. Λιάσκου με το αντικείμενο που ανέλαβε, διαθέτει και με το παραπάνω.

Αλλά αυτή την ευαισθησία δεν είδαμε να εκδηλώνεται και σε γραμματέα Δήμου, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του “περγαμηνές”, που ουδόλως συμβαδίζουν με την ενάρετη ζωή που πρέπει να έχει όποιος άεργος τοποθετείται σ’ αυτές. Εκτός κι αν το να στέλνει φωτογραφίες σε φιλικό του “μέσο ενημέρωσης” από κάθε εκδήλωση, εν είδει ανταπόκρισης, τον καθιστά αυτομάτως και “λευκή περιστερά”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024