Καθάρισαν τις πινακίδες στη Χαλκίδα

Κολακευτικά ήταν τα σχόλια που απέσπασε η νέα Δημοτική Αρχή στη Χαλκίδα, για την πρωτοβουλία καθαρισμού των πινακίδων σήμανσης στους δρόμους της πόλης. Την περασμένη βδομάδα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν τις απρέπειες κάποιων ανεγκέφαλων οι οποίοι είτε για προσωπικούς διαφημιστικούς λόγους, είτε για να βγάλουν τ’ απωθημένα τους, μέχρι που κάλυπταν τις πινακίδες γενόμενοι ακόμη […]

30 Οκτωβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Κολακευτικά ήταν τα σχόλια που απέσπασε η νέα Δημοτική Αρχή στη Χαλκίδα, για την πρωτοβουλία καθαρισμού των πινακίδων σήμανσης στους δρόμους της πόλης. Την περασμένη βδομάδα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν τις απρέπειες κάποιων ανεγκέφαλων οι οποίοι είτε για προσωπικούς διαφημιστικούς λόγους, είτε για να βγάλουν τ’ απωθημένα τους, μέχρι που κάλυπταν τις πινακίδες γενόμενοι ακόμη και υπαίτιοι ατυχημάτων, αφού οι οδηγοί δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν τις εντολές της σήμανσης.

Πέρα απ’ αυτό όμως οι καθαρές πινακίδες δείχνουν και την ευπρέπεια της πόλης. Πιστεύουμε ότι η επιβεβλημένη ενέργεια θα έχει συνέχεια με τον συστηματικό καθαρισμό των δρόμων, όπως και του κιγκλιδώματος της Υψηλής Γέφυρας, που δεν τολμά κανείς ν’ ακουμπήσει. Αρκετά σκουπίδια έβλεπαν οι Χαλκιδαίοι τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα μεγάλο εύγε στην νέα Δήμαρχος της πόλης, Έλενα Βάκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ