Βόλος: Επιχείρηση Λιμενικών και Εθελοντών για τη διάσωση δύο ναυαγών

Ενημερώθηκε, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για ανατροπή σκάφους τύπου καταμαράν, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αλυκών και Κριθαριάς Παγασητικού κόλπου, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου. Το σκάφος είχε αναποδογυρίσει 500 μέτρα από την ακτή και οι δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες του είχαν πέσει στη θάλασσα και χρειαζόντουσαν […]

4 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Ενημερώθηκε, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για ανατροπή σκάφους τύπου καταμαράν, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αλυκών και Κριθαριάς Παγασητικού κόλπου, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου.

Το σκάφος είχε αναποδογυρίσει 500 μέτρα από την ακτή και οι δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες του είχαν πέσει στη θάλασσα και χρειαζόντουσαν βοήθεια.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα και σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και φουσκωτό σκάφος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Οι δύο ναυαγοί περισυλλέχθηκαν και διασώθηκαν από το περιπολικό σκάφος και μεταφέρθηκαν καλά στην υγεία τους στο λιμάνι του Βόλου, ενώ το καταμαράν ρυμουλκήθηκε από το φουσκωτό σκάφος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας στο λιμένα Κριθαριάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024