Απολογισμός έργου στην Πυροσβεστική Λαμίας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Λαμίας, παρουσία του Διοικητή της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Στερεάς Ελλάδας, Απχου Ευάγγελου Παλιού και του Διοικητή της Π.Υ. Λαμίας, Πχου Ιωάννη Ράπτη σχετικά με τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2019. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι Προϊστάμενοι των Πυροσβεστικών Κλιμακίων της Π.Υ. Λαμίας, καθώς και το σύνολο των υπαλλήλων της Π.Υ. […]

6 Νοεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Λαμίας, παρουσία του Διοικητή της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Στερεάς Ελλάδας, Απχου Ευάγγελου Παλιού και του Διοικητή της Π.Υ. Λαμίας, Πχου Ιωάννη Ράπτη σχετικά με τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2019.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι Προϊστάμενοι των Πυροσβεστικών Κλιμακίων της Π.Υ. Λαμίας, καθώς και το σύνολο των υπαλλήλων της Π.Υ. Λαμίας. Τονίστηκε η θετική έκβαση των συμβάντων που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι Υπηρεσίες στην περιοχή μας και εκφράστηκαν οι ευχαριστίες από τους Διοικητές για την απόδοση και τον ζήλο που επέδειξαν οι υπάλληλοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Τέλος εκφράστηκαν οι θερμές ευχαριστίες προς τους συναρμόδιους φορείς ( Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμους Φθιώτιδας, Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας,  Δασαρχείο Λαμίας και Αταλάντης, ΚΕΥΠ, ΕΚΑΒ), για την πολύ καλή συνεργασία και την μεγάλη συμβολή τους στο έργο των Πυροσβεστικών δυνάμεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024