“Ένα ζευγάρι αλεπούδων” συνελήφθη στο παζάρι της Λιβαδειάς

Τι θέλει η αλεπού στο παζάρι,ρωτάει η λαϊκή μας παροιμία.Στην προκειμένη περίπτωση  ήθελε τα πορτοφόλια των πελατών του παζαριού.Ευτυχώς η αστυνομία ήταν εκεί και με γρήγορα αντανακλαστικά συνέλαβε τους κλέφτες. Το Σάββατο  το βράδυ ,λοιπόν συνελήφθησαν “επί το έργω” στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένα ζευγάρι  και συγκεκριμένα ένας 53χρονος και μία 65χρονη, κατηγορούμενοι για […]

4 Νοεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Τι θέλει η αλεπού στο παζάρι,ρωτάει η λαϊκή μας παροιμία.Στην προκειμένη περίπτωση  ήθελε τα πορτοφόλια των πελατών του παζαριού.Ευτυχώς η αστυνομία ήταν εκεί και με γρήγορα αντανακλαστικά συνέλαβε τους κλέφτες.

Το Σάββατο  το βράδυ ,λοιπόν συνελήφθησαν “επί το έργω” στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένα ζευγάρι  και συγκεκριμένα ένας 53χρονος και μία 65χρονη, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι, κινούμενοι με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέβηκαν σε υπαίθριο χώρο διεξαγωγής εμποροπανήγυρης και εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό που επικρατούσε, αφαίρεσαν από την κατοχή δύο (2) γυναικών, τα πορτοφόλια τους.

Αστυνομικοί στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων, τους εντόπισαν πλησίον του οχήματός τους και τους συνέλαβαν. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πορτοφόλι και διάφορα αντικείμενα, τα οποία είχαν αφαιρέσει από τις παθούσες και η 65χρονη, στη θέα των αστυνομικών, απέρριψε στο έδαφος.

Επίσης, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (335) ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 53χρονου, καθώς και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο για τη διευκόλυνση της παράνομης δραστηριότητας τους.

Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοιας φύσεως αδικήματα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Απριλίου 2024