Επαγγελματίας ψαράς απο την Σκάλα Αταλάντης αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αναζήτηση του επαγγελματία ψαρά απο το Σάββατο.  Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες της 16/11/2019, οι Λιμενικές Αρχές Σκάλας Αταλάντης,Αγίου Κωνσταντίνου και Στυλίδας για περιστατικό 75χρονου αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί με το υπό ιδιοκτησίας του Α/Κ “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” Λ.Σ. 563-Γ΄, απογευματινές ώρες χθες, για διενέργεια αλιείας στη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Αταλάντης και έκτοτε αγνοείται. […]

18 Νοεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αναζήτηση του επαγγελματία ψαρά απο το Σάββατο.
 Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες της 16/11/2019, οι Λιμενικές Αρχές Σκάλας Αταλάντης,Αγίου Κωνσταντίνου και Στυλίδας για περιστατικό 75χρονου αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί με το υπό ιδιοκτησίας του Α/Κ “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” Λ.Σ. 563-Γ΄, απογευματινές ώρες χθες, για διενέργεια αλιείας στη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Αταλάντης και έκτοτε αγνοείται.
   Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού του στην οποία συμμετείχαν τέσσερα (04) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τέσσερα (04) αλιευτικά σκάφη, ένα (01) περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και εθελοντική ομάδα Ε.Π.Ο.Μ.Ε.Α. Λοκρών από ξηράς, ενώ στην εν λόγω περιοχή διεξήχθη έρευνα από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και του επαγγελματικού αλιευτικού καταδυτικού “ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Λ.Σ. 1757-Β”,  καθώς και από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
   Οι έρευνες συνεχίζονται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024