Τσαντάκηδες συνελήφθησαν στη Λαμία

Συνελήφθησαν, χθες (17-11-2019) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, δύο άτομα, το ένα ανήλικο, στην προσπάθεια τους να κλέψουν μια ηλικιωμένη κυρία .Οι παραβάτες ήταν  συγκεκριμένα, μία 33χρονη και ένας 14χρονος . Οι κατηγορούμενοι, προσέγγισαν 83χρονη ηλικιωμένη , η οποία κινούνταν πεζή στην περιοχή και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την τσάντα […]

18 Νοεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Συνελήφθησαν, χθες (17-11-2019) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, δύο άτομα, το ένα ανήλικο, στην προσπάθεια τους να κλέψουν μια ηλικιωμένη κυρία .Οι παραβάτες ήταν  συγκεκριμένα, μία 33χρονη και ένας 14χρονος .

Οι κατηγορούμενοι, προσέγγισαν 83χρονη ηλικιωμένη , η οποία κινούνταν πεζή στην περιοχή και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την τσάντα της, πλην όμως δεν τα κατάφεραν και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους κατηγορουμένους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η 33χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024