Ανεμπόδιστη η χρήση πλέον του πεζόδρομου της Μπουφίδου από τους πεζούς

Ανεμπόδιστη πλέον θα περπατούν οι πεζοί του Πεζόδρομου της Μπουφίδου μιας και ο Δήμος Λιβαδειάς προχώρησε σε άμεσα μέτρα και την τοποθέτησε εύκαμπτα κολωνάκια  για να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητα σε αυτά τα σημεία. Μετά από τις τρισδιάστατες διαβάσεις των πεζών  τώρα οι πεζοί δεν θα υποχρεούνται να παρεκκλίνουν της πορείας τους όταν περπατούν στον […]

23 Δεκεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Ανεμπόδιστη πλέον θα περπατούν οι πεζοί του Πεζόδρομου της Μπουφίδου μιας και ο Δήμος Λιβαδειάς προχώρησε σε άμεσα μέτρα και την τοποθέτησε εύκαμπτα κολωνάκια  για να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητα σε αυτά τα σημεία. Μετά από τις τρισδιάστατες διαβάσεις των πεζών  τώρα οι πεζοί δεν θα υποχρεούνται να παρεκκλίνουν της πορείας τους όταν περπατούν στον πεζόδρομο.Επίσης να θυμίσουμε ότι οι πεζοί έχουν προτεραιότητα σε αυτά τα σημεία.

Ο Δήμαρχος Λιβαδειάς και το Δημοτικό συμβούλιο μένει μόνο τώρα να δημιουργήσει τον κανονισμό για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε ολόκληρη την πόλη έτσι ώστε τα πεζοδρόμια να είναι πεζοδρόμια και οι πεζόδρομοι να αποτελούν σημείο απρόσκοπτης κίνησης των πεζών και να εφαρμοστεί ο κανονισμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024