Δεν γύρισε από την άδεια στις Φυλακές Δομοκού

Αναζητείται 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού Φθιώτιδας και χθες, 10 Νοεμβρίου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει. Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, αρπαγή, απάτη, διακεκριμένη κλοπή και παράνομη οπλοφορία. Έκλεψαν και έκαψαν αυτοκίνητο στη Λαμία Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή […]

11 Δεκεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αναζητείται 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού Φθιώτιδας και χθες, 10 Νοεμβρίου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει.

Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, αρπαγή, απάτη, διακεκριμένη κλοπή και παράνομη οπλοφορία.

Έκλεψαν και έκαψαν αυτοκίνητο στη Λαμία

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή τροχοφόρου, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε την Δευτέρα το απόγευμα, στη Λαμία.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο ανδρών, ηλικίας 34 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και εμπρησμό.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο και ανασφάλιστο, με τα κλειδιά στο εσωτερικό του, έξω από super market της περιοχής και τράπηκαν σε φυγή, με τους αστυνομικούς να το εντοπίζουν λίγη ώρα μετά, εγκαταλελειμμένο και φλεγόμενο, σε χώρο στάθμευσης, στο 8η χλμ. της Εθνικής Οδού Λαμίας – Δομοκού.

Η κατάσβεση πραγματοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024