Στο ΚΑΠΗ Λιβαδειάς τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων μικροί και μεγάλοι

Το ΚΑΠΗ Λιβαδειάς ένα κύτταρο του πολιτισμού και της ταυτότητας μας, γιόρτασε σήμερα για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η Χορωδία τραγούδησε,υπό την καθοδήγηση του κυρίου Βαράκη ενώ μια έκπληξη από τα παιδιά του 13ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς έδωσε την χαρμόσυνη νότα,τα κάλαντα των παιδιών. (Προσπάθεια μας ήταν να μην φαίνονται τα προσωπάκια των παιδιών) Οι αγγελικές […]

19 Δεκεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Το ΚΑΠΗ Λιβαδειάς ένα κύτταρο του πολιτισμού και της ταυτότητας μας, γιόρτασε σήμερα για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η Χορωδία τραγούδησε,υπό την καθοδήγηση του κυρίου Βαράκη ενώ μια έκπληξη από τα παιδιά του 13ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς έδωσε την χαρμόσυνη νότα,τα κάλαντα των παιδιών.

(Προσπάθεια μας ήταν να μην φαίνονται τα προσωπάκια των παιδιών) Οι αγγελικές φωνές τους γέμισαν τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων)

Όλοι οι παππούδες ήταν εκεί και οι γιαγιάδες που έδωσαν αυτοί τα δώρα του Δήμου Λεβαδέων στα μικρά παιδιά που τους τραγούδησαν.

Η Αντιδήμαρχος κυρία Νταντούμη , με Αρμοδιότητες Κοινωνικής Μέριμνας,δεν μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την γιορτή,αφού ο Δήμος την οργάνωσε για όλους,μικρούς και μεγάλους.

Και να μην ξεχνάμε ,μέρες που είναι, και όλο το προσωπικό που υπάρχει για  να λειτουργεί το ΚΑΠΗ Λιβαδειάς ,καθώς και τα άτομα από άλλες κοινωνικές δομές του Δήμου που βοήθησαν για αυτή την εκδήλωση και  πάντα είναι εκεί και βοηθούν.

Το ΚΑΠΗ της πόλης όλοι ξέρουμε τον ουσιαστικό σκοπό που επιτελεί,Κάλο είναι να το επισκέπτονται καθημερινά περισσότεροι ηλικιωμένοι. Έχει εξαίρετο προσωπικό και είναι σε ένα όμορφο περιβάλλον που μπορούν να ασχοληθούν και να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους.

Στην φωτογραφία μαζί με την αντιδήμαρχο κυρία Νταντούμη,βλέπουμε και τους:

Στεφάνου Αντωνία,Καραμπέτσου Χριστινα,Ευσταθίου Αννα,Γουλα Σοφία,Κολιγιάννη Ιωάννη,Γκέκα Παναγιώτα,Μιχαηλίδη Μιχάλη και την κυρία Παπαγεωργίου Μαρία από το Δήμο Λεβαδέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2024