Ειδήσεις της Στερεάς σε τίτλους

Ο Σύλλογος των Απανταχού Κερασοβιτών Ευρυτανίας “Καραούλι” Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Εκτός των ευχών στην κοπή της, συζητήθηκαν και οι επόμενες δράσεις του Συλλόγου. Πάνω από 1,1 εκατ. Ευρώ η υπέρβαση των δαπανών στο Δήμο Αγράφων. Προσπάθειες αντιμετώπισης του ελλείμματος. Φθηνότερο το νερό στα Άγραφα, αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας. Όταν έχεις πρόεδρο από Ευρυτανία, […]

16 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

  • Ο Σύλλογος των Απανταχού Κερασοβιτών Ευρυτανίας “Καραούλι” Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Εκτός των ευχών στην κοπή της, συζητήθηκαν και οι επόμενες δράσεις του Συλλόγου.

  • Πάνω από 1,1 εκατ. Ευρώ η υπέρβαση των δαπανών στο Δήμο Αγράφων. Προσπάθειες αντιμετώπισης του ελλείμματος. Φθηνότερο το νερό στα Άγραφα, αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας.

  • Όταν έχεις πρόεδρο από Ευρυτανία, Δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης, ασφαλώς η “πρώτη” της ΠΕΔ Στερεάς (στις 10 Ιανουαρίου) για το 2020, στην έδρα του το Καρπενήσι.

  • Τα “απόνερα” των έντονων καιρικών φαινομένων στη Βόρεια Εύβοια έχουν να κάνουν με προβλήματα κατολισθήσεων στο οδικό τμήμα Λουτρά Αιδηψού – Ροβιές και με παράκαμψη, στο δρόμο Γούβες – Ελληνικά, των οχημάτων.

  • Δεν υπολογίζουμε σ’ αυτά τα μποφόρ και τις ριπές ανέμου, στις 2 πορθμειακές γραμμές της περιοχής, αφού τα δρομολόγια αποκαταστάθηκαν.

  • Η ΔΕΥΑ Δελφών έτοιμη να αναβαθμίσει με έργα τις υπηρεσίες της και στις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες, όχι μόνο στο Χρισσό. Το ίδιο και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Δωρίδας, που αναλαμβάνει δράση για “αόρατα” έργα και έργα “μαϊμού”, στα Βαρδούσια.

  • Ανεβάζουν τους τόνους οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης, στην υλοποίηση του σχεδίου, για εγκατάσταση κέντρου φιλοξενίας προσφύγων, στην εν λόγω περιοχή της φθιωτικής πρωτεύουσας.

  • Μετά τα όσα συνέβησαν με τα καιρικά φαινόμενα στη Δημοτική Ενότητα Πλαταιών και τις διαχρονικά πανομοιότυπες εικόνες στην τοποθέτηση αλυσίδων, υπάρχουν συνάδελφοι δημοσιογράφοι, που προτείνουν να μπει σχετικό μάθημα στην απόκτηση του διπλώματος οδήγησης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024