Ειδήσεις της Στερεάς σε τίτλους

Στο φως για την περιοχή, μετά την απροθυμία φιλοξενίας προσφύγων στη Μαυρομαντήλα Λαμίας, έρχονται οι αρρώστιες, που τα μεγάλα ΜΜΕ δεν μεταφέρουν έξω από τη Μόρια, όπως AIDS, ηπατίτιδες, σύφιλη κ.α. Αυτές όμως καταγγέλονται αρμοδίως από την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου. Με δελτίο τύπου ο ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας ζητάει συγκεκριμένες παρεμβάσεις για Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, όπου […]

21 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

  • Στο φως για την περιοχή, μετά την απροθυμία φιλοξενίας προσφύγων στη Μαυρομαντήλα Λαμίας, έρχονται οι αρρώστιες, που τα μεγάλα ΜΜΕ δεν μεταφέρουν έξω από τη Μόρια, όπως AIDS, ηπατίτιδες, σύφιλη κ.α. Αυτές όμως καταγγέλονται αρμοδίως από την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου.

  • Με δελτίο τύπου ο ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας ζητάει συγκεκριμένες παρεμβάσεις για Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, όπου κι εάν γίνει, στην Περιφερειακή Ενότητα.

  • Μετά τις άοκνες προσπάθειες του κου Σίμου Κεδίκογλου για ζητήματα της Βόρειας Εύβοιας, στην οποία βρέθηκε με τη γιορτή του Αγίου Αθανασίου στην Ιστιαία, σημαντικό, όπως μας είπε, το επόμενο στοίχημα γι’ αυτόν. Δηλαδή, να λειτουργήσουν για το πανεπιστημιακό έτος που ακολουθεί, τα δύο τμήματα της Εύβοιας. Ο κος Σίμος Κεδίκογλου πιστεύει ότι από τη νέα επιτροπή θα αξιολογηθούν θετικά, αφού και η βιωσιμότητά τους είναι υπαρκτή και θεωρούνται αναπτυξιακά.

  • Απανωτές οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στο Πυρί της Βοιωτίας. Η παραβατικότητα πηγάζει από την άθλια κατάσταση στον καταυλισμό, την έλλειψη παιδείας και τις συγκρουσιακές σχέσεις των πολιτών του. Φυσικά, οι μεγάλοι παράδειγμα για τους μικρούς…

  • Επικίνδυνο το κυνήγι αγριόχοιρων στην ευρύτερη Αιδηψού, αφού κυνηγοί που έρχονται, ακόμη κι από Ευρυτανία, στήνουν καρτέρι, κυριολεκτικά στα τελευταία σπίτια, προς Αγία Παρασκευή, της Τοπικής Κοινότητας.

  • Κρίσιμο το επόμενο χρονικό διάστημα για την τριχοτόμηση της ΛΑΡΚΟ. Ανησυχία στην ημερίδα, από πολλές πλευρές. Στις 25 Ιανουαρίου η κινητοποίηση των εργαζομένων, σε Αθήνα.

  • Ευχαριστημένοι σε Ευρυτανία, αφού τα χειμερινά σπορ βρίσκονται αυτό τον καιρό σε “υψηλές πτήσεις”, ξενοδόχοι κι επιχειρηματίες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024