Νέα κινητοποίηση αύριο για το hot spot στη Μαυρομαντήλα

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λαμιέων, ώστε να αποτραπεί η δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων κλειστού τύπου. Συγκεκριμένα αύριο (22/1) κάτοικοι από τη Μεγάλη Βρύση και την Αγία Παρασκευή θα συγκεντρωθούν στο Δημοτικό Σχολείο Μ. Βρύσης. «Την Τετάρτη 22/1/2020 στις 8:00 π.μ. σας καλούμε στο Δημοτικό Σχολείο Μ. Βρύσης […]

21 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λαμιέων, ώστε να αποτραπεί η δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων κλειστού τύπου. Συγκεκριμένα αύριο (22/1) κάτοικοι από τη Μεγάλη Βρύση και την Αγία Παρασκευή θα συγκεντρωθούν στο Δημοτικό Σχολείο Μ. Βρύσης.

«Την Τετάρτη 22/1/2020 στις 8:00 π.μ. σας καλούμε στο Δημοτικό Σχολείο Μ. Βρύσης σε διαμαρτυρία για τη δημιουργία hot spot στη θέση Μαυρομαντήλα. Το απόγευμα στις 19:00 θα διεξαχθεί έκτακτη λαϊκή συνέλευση στην πολυαίθουσα στη Μεγάλη Βρύση για ενημέρωση από τα τοπικά συμβούλια Μ. Βρύσης, Αγίας Παρασκευής και την Οργανωτική επιτροπή αγώνα για την Μαυρομαντήλα. ΟΧΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ HOT SPOT ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024