Ο κ.κ. Συμεών εγκαινίασε στην Ελάτεια το Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου

Η Ελάτεια εγκαινίασε το δικό της Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου που τόσο πολύ είχε ανάγκη. Αυτή η μέρα έγινε ακόμη πιο ξεχωριστή με τη παρουσία του Μητροπολίτη μας κ.κ Συμεών του οποίου ο ερχομός στη Φθιώτιδα έφερε ελπίδα και σήμανε παράλληλα μια νέα εποχή. Οι πόρτες του Δήμου μας είναι ανοιχτές για […]

21 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Η Ελάτεια εγκαινίασε το δικό της Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου που τόσο πολύ είχε ανάγκη.

Αυτή η μέρα έγινε ακόμη πιο ξεχωριστή με τη παρουσία του Μητροπολίτη μας κ.κ Συμεών του οποίου ο ερχομός στη Φθιώτιδα έφερε ελπίδα και σήμανε παράλληλα μια νέα εποχή. Οι πόρτες του Δήμου μας είναι ανοιχτές για τον Ποιμενάρχη μας, καθώς κάθε επίσκεψη του δείχνει το φως της ελπίδας.Τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και ο Κυρμανίδης Ηλίας
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου, του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Ελάτειας, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, μέσα σε κλίμα έντονης χαράς αλλά και συγκίνησης.
Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ένας άξιος Ποιμενάρχης, ο ερχομός του οποίου σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Φθιώτιδα, καθώς η φωτεινή του προσωπικότητα και ο άμεσος λόγος του δίνει ελπίδα και αισιοδοξία, αλλά και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος πιστών.
Κατά τη διάρκεια της άρτια οργανωμένης εκδήλωσης, προχειρίστηκε πρωτοπρεσβύτερος ο πατήρ Γρηγόριος Νικολάου από την κοινότητα του Λευκοχωρίου του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας. Πρόκειται για έναν μαχητή της ζωής και άξιο εκπρόσωπο του θεού.
Το πνευματικό κέντρο αποτελεί έργο πνοής για την Ελάτεια και τους κατοίκους της, καθώς θα αποτελέσει χώρο φιλοξενίας πολλαπλών δραστηριοτήτων με στόχο πάντα την καλλιέργεια του πνεύματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024