Παναγιώτης – Ραφαήλ: Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα του. «Το παιδί στέκεται, εγώ και η γυναίκα μου κλαίγαμε»

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και οι γονείς του θέλησαν να μοιραστούν την χαρά τους αναρτώντας φωτογραφίες του παιδιού τους. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο μικρός ανταποκρίνεται καλά στη γονιδιακή θεραπεία που δέχθηκε στη Βοστόνη και εμφανίζει βελτίωση. Ο πατέρας του Παναγιώτη – Ραφαήλ , Γιώργος Γλωσσιώτης, μιλώντας στο […]

15 Ιανουαρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και οι γονείς του θέλησαν να μοιραστούν την χαρά τους αναρτώντας φωτογραφίες του παιδιού τους.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο μικρός ανταποκρίνεται καλά στη γονιδιακή θεραπεία που δέχθηκε στη Βοστόνη και εμφανίζει βελτίωση.

Ο πατέρας του Παναγιώτη – Ραφαήλ , Γιώργος Γλωσσιώτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του απέναντι σε όλους τους Έλληνες.

«Ο μικρός στέκεται, είναι η πρώτη φορά που τον βάζουμε και στάθηκε, είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι, εγώ και η γυναίκα μου κλαίγαμε και είπαμε ότι αυτό το βίντεο πραγματικά θα το μοιραστούμε με τον κόσμο, που ο κόσμος είναι αυτός που έστειλε το παιδί για να πάρει αυτήν τη θεραπεία», σημείωσε ο κ. Γλωσσιώτης και πρόσθεσε:

«Έχει δυναμώσει όλος ο κορμός του, έχουν δυναμώσει τα πόδια του, έχουν δυναμώσει τα χέρια και το κεφαλάκι του. Μιλάμε για μια πάθηση που χωρίς φάρμακο δεν έχεις καμία κίνηση, ούτε καν κίνηση κεφαλής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024