Συνάντηση με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής θέλουν οι κάτοικοι για τη Μαυρομαντήλα!

Την πρόθεσή τους να συναντηθούν με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη, στην Αθήνα, εξέφρασαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λαμιέων στη χτεσινή (22/1) λαϊκή συνέλευση, η οποία διεξήχθη στη Δημοτική αίθουσα της Μεγάλης Βρύσης, με τη συμμετοχή κατοίκων της Αγίας Παρασκευής, της Μεγάλης Βρύσης και της ευρύτερης περιοχής. Οι κάτοικοι αγωνιούν για […]

23 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Την πρόθεσή τους να συναντηθούν με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη, στην Αθήνα, εξέφρασαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λαμιέων στη χτεσινή (22/1) λαϊκή συνέλευση, η οποία διεξήχθη στη Δημοτική αίθουσα της Μεγάλης Βρύσης, με τη συμμετοχή κατοίκων της Αγίας Παρασκευής, της Μεγάλης Βρύσης και της ευρύτερης περιοχής.

Οι κάτοικοι αγωνιούν για το αύριο κι αφού συνάντησαν τους τοπικούς φορείς, διερευνούν τις πιθανότητες να συναντηθούν με τον υπουργό, ώστε να εκθέσουν την κάθετη αντίρρησή τους στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων κλειστού τύπου στην περιοχή, αλλά και να ακούσουν την άποψη των αρμοδίων στο υψηλότερο επίπεδο.

Στη συνέλευση ακούστηκαν αρκετές ακόμη προτάσεις, απ’ τις οποίες προκρίθηκε η ενημέρωση των κατοίκων στις γύρω περιοχές και συγκεκριμένα στη Νέα Μαγνησία, τις εργατικές κατοικίες και τη Ροδίτσα. Σε εξέλιξη είναι η συλλογή υπογραφών για το θέμα, ενώ θα συνεχιστούν οι δυναμικές κινητοποιήσεις με πορείες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης της Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαΐου 2024