Σύλληψη ανηλίκου που έσπαγε καθρέφτες αυτοκινήτων

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν άμεσα 11 περιπτώσεις φθορών σε Ι.Χ. αυτοκίνητα, τις οποίες είχαν διαπιστώσει περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, πρωινές ώρες της Πέμπτης στη Λαμία. Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 16χρονου, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη, την Παρασκευή το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και σε βάρος […]

13 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν άμεσα 11 περιπτώσεις φθορών σε Ι.Χ. αυτοκίνητα, τις οποίες είχαν διαπιστώσει περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, πρωινές ώρες της Πέμπτης στη Λαμία.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 16χρονου, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη, την Παρασκευή το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Όλα τα παραπάνω οχήματα ήταν σταθμευμένα σε συγκεκριμένη οδό της πόλης, ενώ είχαν υποστεί φθορές στους πλαϊνούς καθρέφτες τους, τους οποίους ο ανήλικος είχε σπάσει με κλωτσιές.

Η προανάκριση έγινε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024