Τα γαϊτανάκια του Ευρίπου

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο καρναβάλι της Χαλκίδας το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020. Μια σειρά εκδηλώσεων αναβίωσης παραδοσιακών εθίμων, γλεντιού, πάρτι για τα μικρά παιδιά και τους μεγάλους, θα πλαισιώσουν με την έναρξη του Τριωδίου, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και με αποκορύφωμα την τελευταία Κυριακή […]

27 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο καρναβάλι της Χαλκίδας το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020. Μια σειρά εκδηλώσεων αναβίωσης παραδοσιακών εθίμων, γλεντιού, πάρτι για τα μικρά παιδιά και τους μεγάλους, θα πλαισιώσουν με την έναρξη του Τριωδίου, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και με αποκορύφωμα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 1 Μαρτίου 2020.

Εφέτος «ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» που θα παρουσιαστεί μέσα στον Ευβοϊκό την τελευταία Κυριακή της αποκριάς (1/3/20), θα είναι ένα φαντασμαγορικό θέαμα, πλαισιωμένο από περίτεχνες φιγούρες και σκηνικά, μουσική, εφέ ήχου και φως, πυροτεχνήματα και με πολλές άλλες εκπλήξεις.

Δημιουργήστε την Ομάδα σας, βάλτε τις μάσκες, την αποκριάτικη στολή σας κι ελάτε να ανεβάσουμε την Χαλκίδα στην κορυφή του χάρτη των καρναβαλιστικών πόλεων την χώρας μας.

 

Το Καρναβάλι με τα πεζοπόρα τμήματα, θα γίνει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου το απόγευμα (ώρα έναρξης 16:00) και περιλαμβάνει τη μεγάλη παρέλαση με τυμπανιστές, Καρναβαλιστές, Άρματα, κλπ, που ξεκινούν από το Κόκκινο Σπίτι και καταλήγουν στην παραλία. Ακολουθεί η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ», με ξέφρενο γλέντι και διασκέδαση μέχρι αργά το βράδυ. Παράλληλα στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, με δρώμενα, φωτιές, κεράσματα, θέατρο δρόμου, τυμπανιστές, μουσικές σκηνές, συναυλίες… δίνουν το στίγμα της αποκριάς, σ΄ ένα πανηγύρι χαράς & κεφιού.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου του ΔΟΑΠΠΕΧ, στο τηλέφωνο: 2221351171 – 2221351164 (ώρες γραφείου) / Fax: 2221061072 email: dchalkis@otenet.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024