Το αδιαχώρητο στην κοπή της Βασιλόπιτας της Αντικαρκινικής Λιβαδειάς

Όλο το μεγαλείο της Αντικαρκινικής Λιβαδειάς αναδείχθηκε χθες Κυριακή στο Διοικητήριο Βοιωτίας στην εθιμοτυπική κοπή της βασιλόπιτας του τμήματος της περιοχής μας που μάθαμε από την κυρία Ταπανλή ότι ήταν και το πρώτο που ιδρύθηκε. Η Πρόεδρος του τμήματος Λιβαδειάς μονοπώλησε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων με τον αστείρευτο λόγο της που […]

20 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Όλο το μεγαλείο της Αντικαρκινικής Λιβαδειάς αναδείχθηκε χθες Κυριακή στο Διοικητήριο Βοιωτίας στην εθιμοτυπική κοπή της βασιλόπιτας του τμήματος της περιοχής μας που μάθαμε από την κυρία Ταπανλή ότι ήταν και το πρώτο που ιδρύθηκε.

Η Πρόεδρος του τμήματος Λιβαδειάς μονοπώλησε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων με τον αστείρευτο λόγο της που δεν ξέχασε να αναφέρει κανέναν από τους παρευρισκομένους .Μέσα σε αυτούς τιμώμενος θα ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος ,αλλά λόγω βεβαρημένου προγράμματος δεν είχε καταφέρει να προγραμματίσει την παρουσία του στην εκδήλωση με αποτέλεσμα να είναι απών.

Η Σοπράνο της Λυρικής που ήταν ειδικά προσκεκλημένη για τον αρχιεπίσκοπο ,απόλαυσαν πλήθος κοινού,αφού η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου ήταν κατάμεστη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα με τα καθίσματα των επισήμων.

Σίγουρα η Λιβαδειά χρειάζεται μια μεγαλύτερη αίθουσα από αυτή του Διοικητηρίου  ,χωρητικότητας περίπου 300 ατόμων.

 

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση εκτός απο πλήθος κόσμου βεβαίως ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος που ευλόγησε την Βασιλόπιτα του παραρτήματος της Αντικαρκινικής Λιβαδειάς και οι:

Βουλευτές Βοιωτίας

κ.Κουτσούμπας

κ.Πούλου

κ.Μουλκιώτης

η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.Παπαθωμα και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ.Σανιδάς

Ο αντιδήμαρχος κ.Σάκκος και η γυναίκα του Δημάρχου Λιβαδειάς ο κ.Ζιώγας ο κ. Καραμάνης δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης η Δήμαρχος Ορχομενού κ.Κάραλη

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδης πολλοί γιατροί της Λιβαδειάς.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας κ.Φιλόπουλος

 

Μέχρι έξω στην πόρτα προς το κυλικείο ήταν ο κόσμος

Μέλη του Δ.Σ. της αντικαρκινικής στο πλευρό της προέδρου

 

Μέρος της Ομιλίας της κυρίας Ταπανλή

 

 

Λίγα λόγια για την Τζίνα Φωτεινοπούλου που μας χάρισε αυτή την υπέροχη βραδιά.

Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κλασικό τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών με την Κική Μορφονιού, αποκτώντας δίπλωμα μονωδίας με άριστα παμψηφεί. Συνέχισε σπουδάζοντας παραστατικές τέχνες στο Πανεπιστήμιο Μίντελσεξ του Λονδίνου. Έκανε, επίσης, μαθήματα φωνητικής στην τζαζ με την Άντζελα Έλλιοτ της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου. Έχει συνεργαστεί με συμφωνικές ορχήστρες και μικρότερα μουσικά σύνολα σε θέατρα και μουσικές σκηνές εντός και εκτός Ελλάδας όπως: Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Ηρώδειο, Μικρό Θέατρο Επιδαύρου, Κέντρο «Κέννεντυ» στην Ουάσινγκτον κ.α. Τραγούδησε τον ύμνο των Special Olympics στην τελετή έναρξης των αγώνων αυτών το 2004 και πρωταγωνίστησε στην τελετή αναβίωσης των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων (Καλλιμάρμαρο, 2013). Το 2008 ίδρυσε το «Στέκι μελέτης-μόρφωσης-πολιτισμού» στη Νέα Σμύρνη και την παιδική χορωδία «Ευμέλεια». Συμμετείχε στην παραγωγή «Στο φως της νύχτας» (Μικρό Θέατρο Επιδαύρου, 2005), στο μιούζικαλ Άννι [Annie] (Θέατρο Μπρόντγουεϊ, 2006) και πρωταγωνίστησε στην οπερέτα Ο βαφτιστικός (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 2012). Συνεργάζεται με την ΕΛΣ από το 2002, ερμηνεύοντας πρωταγωνιστικούς και βασικούς ρόλους υψιφώνου σε οπερέτες όπως: Λιλή Σουρμελή [Το φιόρο του Λεβάντε] (Ακροπόλ, 2002), Ηδονή [Το μικρόβιο του έρωτα] (Ακροπόλ, 2010), Βαλεντίνη [Η εύθυμη χήρα] (Ολύμπια, 2012), Χαλιμά [Χαλιμά] (Ολύμπια, 2013). Συμμετείχε στην παραγωγή της Παιδικής Σκηνής Το μαγικό βιολί (Ολύμπια, 2012). Εμφανίστηκε ως Αλεπού [Η πονηρή αλεπουδίτσα/Příhody lišky Bystroušky] (Ολύμπια, 2014-15).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024