Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες καταγραφής πωλητών λαϊκών αγορών του Δήμου Λαμιέων

Στην ανάρτηση των προσωρινών πινάκων καταγραφής πωλητών λαϊκών αγορών προχώρησε σήμερα ο Δήμος Λαμιέων. Η ανάρτηση περιλαμβάνει ονομαστικούς πίνακες καταγραφής πωλητών στις λαϊκές αγορές της Δευτέρας (Παγκράτι), Τρίτης (οδός Σμύρνης) Τετάρτης (στάση «Μποβιάτσου» και Καλύβια), Πέμπτης (οδός Αγ. Βαρβάρας), Παρασκευής (Γαλανέικα) και Σαββάτου (κεντρική). Όσοι πωλητές λαϊκών αγορών συμμετέχουν ήδη σε λαϊκές αγορές του Δήμου, […]

5 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Στην ανάρτηση των προσωρινών πινάκων καταγραφής πωλητών λαϊκών αγορών προχώρησε σήμερα ο Δήμος Λαμιέων. Η ανάρτηση περιλαμβάνει ονομαστικούς πίνακες καταγραφής πωλητών στις λαϊκές αγορές της Δευτέρας (Παγκράτι), Τρίτης (οδός Σμύρνης) Τετάρτης (στάση «Μποβιάτσου» και Καλύβια), Πέμπτης (οδός Αγ. Βαρβάρας), Παρασκευής (Γαλανέικα) και Σαββάτου (κεντρική).

Όσοι πωλητές λαϊκών αγορών συμμετέχουν ήδη σε λαϊκές αγορές του Δήμου, αλλά δεν έχουν καταγραφεί και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης μέχρι και την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020. Η ένσταση θα υποβληθεί στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Λαμιέων (ισόγειο Δημαρχείου, οδός Φλέμινγκ και Ερ. Σταυρού). Η ένσταση υποβάλλεται αυτοπροσώπως από τον πωλητή ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του. Για την υποβολή της θα χρησιμοποιηθεί το σχετικό έντυπο, συνοδευόμενο από τα αναφερόμενα σε αυτό δικαιολογητικά.

Οι πίνακες και το έντυπο ένστασης υπάρχουν επίσης διαθέσιμα στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου (Δημαρχείο – 2ος όροφος, τηλέφωνο 22313 51088).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τους πίνακες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ