Αναβαθμίζονται τα ασύρματα δίκτυα και το ίντερνετ στο Δήμο Μακρακώμης

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του Δημάρχου Μακρακώμης, Γιώργου Χαντζή, για τη «Συντήρηση ευρυζωνικών δικτύων και ασυρμάτων δικτύων wifi Δήμου Μακρακώμης», προϋπολογισμού 24.651,20 ευρώ. Η απόφαση αφορά τον εκσυγχρονισμό των υποδομών που υπολειτουργούσαν εδώ και χρόνια, οι οποίες πλέον αναβαθμίζονται. Όπως εξήγησε σχετικά στα «Στερεά Νέα» η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο […]

18 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του Δημάρχου Μακρακώμης, Γιώργου Χαντζή, για τη «Συντήρηση ευρυζωνικών δικτύων και ασυρμάτων δικτύων wifi Δήμου Μακρακώμης», προϋπολογισμού 24.651,20 ευρώ. Η απόφαση αφορά τον εκσυγχρονισμό των υποδομών που υπολειτουργούσαν εδώ και χρόνια, οι οποίες πλέον αναβαθμίζονται.

Όπως εξήγησε σχετικά στα «Στερεά Νέα» η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο Δήμο Μακρακώμης, Χαρούλα Δεληκούρα, «είδαμε ότι οι δημότες δεν ήταν ευχαριστημένοι με το υπάρχον δίκτυο και τις ταχύτητες και αποφασίσαμε να κάνουμε μια νέα σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και αισιοδοξούμε στην αναβάθμισή του, ώστε ο κάθε δημότης να έχει το ίντερνετ που του αξίζει».

Δείτε τις σχετικές αποφάσεις πατώντας εδώ κι εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024