Bιωματικές δράσεις στα Δημοτικά Σχολεία Καρπενησίου για ασφάλεια στο διαδίκτυο – εκφοβισμό.

Διαδραστικές Παρεμβάσεις Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης για θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο – εκφοβισμό. Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου και Οργανωτικός Συντονιστής του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας Δρ. Χρίστος Μαρκαντώνης, το Χαμόγελο του Παιδιού με την Ψυχολόγο κ. Έλλη Στάμου και ο Δήμος Καρπενησίου με την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Σοφία Ζαλοκώστα, συνδιοργάνωσαν βιωματικές δράσεις για […]

19 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Διαδραστικές Παρεμβάσεις Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης για θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο – εκφοβισμό.

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου και Οργανωτικός Συντονιστής του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας Δρ. Χρίστος Μαρκαντώνης, το Χαμόγελο του Παιδιού με την Ψυχολόγο κ. Έλλη Στάμου και ο Δήμος Καρπενησίου με την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Σοφία Ζαλοκώστα, συνδιοργάνωσαν βιωματικές δράσεις για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Καρπενησίου, με θέμα:

1. Ασφάλεια στο διαδίκτυο και διαδικτυακός εκφοβισμός
2. Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός

Παράλληλα, συνδιοργανώθηκε ενημερωτική-επιμορφωτική Ημερίδα για γονείς και κηδεμόνες μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για «Θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο – εκφοβισμός»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024