Διόρθωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων του Δήμου Λεβαδέων

Όπως και σε ολόκληρη την χώρα έτσι και στον Δήμο Λεβαδέων ξεκίνησε η διόρθωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων Δήμου Λεβαδέων. Καλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων, εφόσον διαπιστώνουν διαφορά ανάμεσα στα πραγματικά τετραγωνικά μέτρα του ακινήτου τους με αυτά που δηλώνονται στον λογαριασμό του ρεύματος να προβούν σε αίτηση διόρθωσης αυτών ως 31 Μαρτίου 2020. Σε διόρθωση επίσης […]

7 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Όπως και σε ολόκληρη την χώρα έτσι και στον Δήμο Λεβαδέων ξεκίνησε η διόρθωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων Δήμου Λεβαδέων.

Καλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων, εφόσον διαπιστώνουν διαφορά ανάμεσα στα πραγματικά τετραγωνικά μέτρα του ακινήτου τους με αυτά που δηλώνονται στον λογαριασμό του ρεύματος να προβούν σε αίτηση διόρθωσης αυτών ως 31 Μαρτίου 2020.
Σε διόρθωση επίσης καλούνται να προβούν οι ιδιοκτήτων των οποίων το ακίνητο έχει δηλωθεί για διαφορετική χρήση από την πραγματική.
Οι διαφορές θα υπολογίζονται από 1ης Ιανουαρίου 2020.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει αρχικά να προσκομιστούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου είναι
• Αίτηση που είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά εδώ. (https://dimoslevadeon.gr/wp-content/uploads/2020/02/DOC.pdf)
• Πρόσφατο λογαριασμό ρεύματος (και οι δύο όψεις)
• Πρόσφατο Ε9
• Τυχόν τακτοποιήσεις αυθαιρέτων ή ημιυπαίθριων χώρων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Εσόδων και Περιουσίας του Δήμου, Σοφοκλέους 15 3ος όροφος ή στα τηλέφωνα 22613 50877, 878, 889

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαρτίου 2023