Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από ηλικιωμένο στα Λεύκτρα Βοιωτίας

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή σε βάρος 76χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής, η οποία διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στα Λεύκτρα Βοιωτίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 50χρονου άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Ειδικότερα ο κατηγορούμενος, προφασιζόμενος την πώληση οπωροκηπευτικών προϊόντων, προσέγγισε […]

8 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή σε βάρος 76χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής, η οποία διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στα Λεύκτρα Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 50χρονου άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο κατηγορούμενος, προφασιζόμενος την πώληση οπωροκηπευτικών προϊόντων, προσέγγισε τον ηλικιωμένο έξωθεν της οικίας του και με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφερε να αφαιρέσει από την κατοχή του, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Ο 50χρονος εντοπίσθηκε χθες, Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να ασκεί πλανόδιο εμπόριο, στερούμενος της απαραίτητης άδειας από την αρμόδια Αρχή.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, ενώ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, του βεβαιώθηκε σχετικό διοικητικό πρόστιμο.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024