ΕΠΣΦ: Αναπροσαρμογές σε Πειθαρχική και Επιτροπή Διαιτησίας

Δεν έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Φθιώτιδας τον Ιανουάριο κι έτσι ανακαλείται ο διορισμός άλλων μελών σ’ αυτές, μετά από σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ένωσης. «Σας γνωρίζουμε ότι η Εκτελεστή Γραμματεία της ΕΠΣΦ δεν κάνει αποδεκτές τις από 16/1/2020 παραιτήσεις των μελών της […]

5 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Δεν έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Φθιώτιδας τον Ιανουάριο κι έτσι ανακαλείται ο διορισμός άλλων μελών σ’ αυτές, μετά από σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ένωσης.

«Σας γνωρίζουμε ότι η Εκτελεστή Γραμματεία της ΕΠΣΦ δεν κάνει αποδεκτές τις από 16/1/2020 παραιτήσεις των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΦ κ.κ. Πουγκακιώτη Σπύρου, Σωσώνη Ιωάννη και Δουδούμη Ανέστη καθώς επίσης και τις από 20/1/2020 παραιτήσεις των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΦ κ.κ. Μπαρούτα Κων/νου, Δρακάκη Δημητρίου και Κατσούρα Δημητρίου.

Ως εκ τούτου ανακαλείται ο μη νόμιμος διορισμός άλλων μελών στις ανωτέρω Επιτροπές (Επιτροπή Διαιτησίας και Πειθαρχική Επιτροπή) και οι συνθέσεις τους έχουν ως εξής:

Επιτροπή Διαιτησίας: Πρόεδρος: Πουγκακιώτης Σπύρος. Μέλη: Σωσώνης Ιωάννης, Δουδούμης Ανέστης.

Πειθαρχική Επιτροπή:

Πρόεδρος: Μπαρούτας Κων/νος. Μέλη: Δρακάκης Δημήτριος, Κατσούρας Δημήτριος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα η Ε.Γ. ενημερώνει ότι αποφάσισε την «μη απόδοση του ποσοστού αγώνα των 50 ευρώ από τα σωματεία, που αναλογεί στην ΕΠΣΦ, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 των τοπικών Πρωταθλημάτων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024