Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται σταθερά δίπλα στους νέους

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής απέστειλε Δελτίο Τύπου στα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σήμερα Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, αναφορικά με την εκπαιδευτική επίσκεψη και ξενάγηση του Επαγγελματικού Λυκείου Κονιστρών στο Εργοστάσιο του Μηλακίου στην Εύβοια. Το Δελτίο Τύπου αναφέρει: Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες με έμφαση στη νέα γενιά και τις […]

14 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής απέστειλε Δελτίο Τύπου στα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σήμερα Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, αναφορικά με την εκπαιδευτική επίσκεψη και ξενάγηση του Επαγγελματικού Λυκείου Κονιστρών στο Εργοστάσιο του Μηλακίου στην Εύβοια.


Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες με έμφαση στη νέα γενιά και τις ευκαιρίες εκπαίδευσης, υποδέχθηκε το Επαγγελματικό Λύκειο Κονίστρων στις εγκαταστάσεις της στο Μηλάκι Ευβοίας. Συνολικά 39 μαθητές και καθηγητές του τμήματος Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη και ξενάγηση στο Εργοστάσιο.

Ειδικότερα, οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της λιμενικής εγκατάστασης, τον στρατηγικής σημασίας εξαγωγικό χαρακτήρα του λιμένος, καθώς και τη διαδικασία ασφαλούς φόρτωσης και εκφόρτωσης πλοίων. Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη λιμενική εγκατάσταση του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και να γνωρίσουν από κοντά τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας. Τέλος, οι εκκολαπτόμενοι πλοίαρχοι βίωσαν για πρώτη φορά την εμπειρία ξενάγησης σε πλοίο, και συγκεκριμένα στο MV KYRA ZAFIRA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024