Η Δίρφυς χορηγός της σουρεαλιστικής πολιτικής κωμωδίας Ciao Italia

Η Δίρφυς πλαισίωσε χορηγικά την ταινία Ciao Italia που κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 13 Φεβρουαρίου 2020. Η νέα κινηματογραφική ταινία, ελληνικής παραγωγής αποτελεί μία σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία του Γιώργου Παπαθεοδώρου στην οποία συμμετέχουν καταξιωμένοι, αλλά και νέοι ηθοποιοί. Η Δίρφυς θέλοντας να υποστηρίξει το έργο των Ελλήνων καλλιτεχνών, βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας […]

26 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Η Δίρφυς πλαισίωσε χορηγικά την ταινία Ciao Italia που κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 13 Φεβρουαρίου 2020.

Η νέα κινηματογραφική ταινία, ελληνικής παραγωγής αποτελεί μία σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία του Γιώργου Παπαθεοδώρου στην οποία συμμετέχουν καταξιωμένοι, αλλά και νέοι ηθοποιοί. Η Δίρφυς θέλοντας να υποστηρίξει το έργο των Ελλήνων καλλιτεχνών, βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Ciao Italia δροσίζοντας τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της.

Η ταινία Ciao Italia, στην οποία ξεχώρισαν οι ερμηνείες αγαπημένων ηθοποιών και προσωπικοτήτων του χώρου της τηλεόρασης, όπως του Ηλία Λογοθέτη, της Τιτικάς Σαριγκούλη, της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αλλά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας το νερό δίρφυς ξεχώρισε «πρωταγωνιστώντας» σε πολλές σκηνές της.

Η Δίρφυς αποτελεί αρωγό αξιόλογων πολιτισμικών δράσεων, που αναδεικνύουν το σημαντικό έργο που προσφέρουν οι Έλληνες δημιουργοί στην έβδομη τέχνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024