Ημερίδα: “Άσκηση – διατροφή και υγεία”

Με επιστολή του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παιδείας και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Γαλάνης, γνωστοποίησε την διοργάνωση ημερίδας με τίτλο: “Άσκηση – διατροφή και υγεία”. Η ημερίδα αυτή είναι μία σύμπραξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας – ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ., υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). Η […]

12 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Με επιστολή του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παιδείας και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Γαλάνης, γνωστοποίησε την διοργάνωση ημερίδας με τίτλο: “Άσκηση – διατροφή και υγεία”. Η ημερίδα αυτή είναι μία σύμπραξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας – ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ., υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5:30 μ.μ. στην Αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Χαλκίδα.

Οι ομιλητές είναι οι ακόλουθοι:

  • Σπύρος Πνευματικός, Βουλευτής Ευβοίας ΝΔ, Καθηγητής Ορθοπαιδικής Ε.Κ.Π.Α., “Άσκηση και Μυοσκελετικό Σύστημα”
  • Μιχαήλ Ν. Κουτσιλιέρης, Καθηγητής Φυσιολογίας Ε.Κ.Π.Α., “Η θεραπευτική άσκηση στη σύγχρονη ιατρική”
  • Εμμανουήλ Ρίζος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατρικής Ε.Κ.Π.Α., “Άσκηση Διατροφή και Ψυχική Υγεία
  • Γεώργιος Χαλιώτης, Συντονιστής Δ/ντης Παθολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας-Γ.Ν.- Κ.Υ. Κύμης-Γ.Ν.-ΚΥ Καρύστου “Διαβήτης και Άσκηση”
  • Παπαδάκη Ελένη, Φυσίατρος, Επιμελήτρια Β, Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας-Γ.Ν.-Κ.Υ. Κύμης-Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου – ΚΕΦΙΑΠ: “Ο ρόλος της άσκησης στην αποκατάσταση”
  • Μαυρομάττης Γεώργιος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Αθλητής, Προπονητής Δρομέων: “Ο ρόλος της άσκησης στην καθημερινότητα”

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στο τέλος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Απριλίου 2023